Nyheter og antrekk!INSTAGRAM: @danvadav

 


 Fysøren har sykt gode nyheter!!

Ok, endelig har vi fått tilbake reisesøknaden vår fra skolen om at vi kan være der nede i Filippinene i 4 uker og ikke 2 uker!! ( JÆVLIG GLAD! )

Siden jeg forteller dere dette er på grunn av at for en uke siden eller to så ga pappa en sånn reisesøknad til skolen at vi da skal ta oss en tur ned til Filippinene i 4 uker, men den første tilbakemeldingen fra skolen var at vi da ikke kunne være der nede i Filippinene i 4 uker, men maks 2 uker. Grunnen til det må nok være at jeg mister så mye på hva de andre holder på med og lærer sier skolen/rektoren, og det skjønner jeg sykt godt!. Men skjønn litt at jeg har familie der nede som jeg ikke for se så ofte som de andre NORSKE vennene mine gjør, altså de for se besteforeldrene, onklene og tantene deres mer enn det jeg gjør på grunn av at de bor her i Norge, mens mine bor der nede i Filippinene.  

For meg, så ble jeg faktisk ganske lei meg og fikk lite konsentrasjon i timene på skolen når jeg fikk vite det, så det pappa gjorde var at han dro tilbake til skolen og sa at vi hadde bestilt/kjøpt billetter i 4 uker nede i Filippinene for sånn ca 25,000 kr før vi ga reisesøknaden til skolen, og viss vi da skal droppe hele turen på grunn av det så har vi tydeligvis kjøpt billetter uten grunn, og sløst mye penger. Dere tenker sikkert: Men faren din må gi beskjed litt tidligere. Pappa ga faktisk beskjed før vi da ga reisesøknaden til skolen og bestilte billetter fra nettet, og da sa de at det var greit at vi kunne være der i 4 uker.

Ja, men at skolen har glemt seg at de var enig med pappa om vi kunne være der i 4 uker er ikke våres feil, men skolen sin feil, så ikke legg skylden på oss.

Så etter noen dager senere etter pappa har snakket med skolen om den første tilbakemeldingen om reisen, fikk jeg den andre tilbakemeldingen midt i KRLE timen inni i et konvolutt der det sto at det er godkjent at vi reiser ned dit til oppsettet dato: 09,12,15 - 13,01,16 altså 4 uker nede i Filippinene og ikke 2 uker, jeg ble så jævlig glad at jeg var så urolig av glede i KRLE timen at læreren måtte gi beskjed at jeg må roe meg litt, haha. 

Aaaargh, søren jeg fryser men ikke så lenge igjen jeg skal til varmen da!! Har lagt noen planer til reisen som jeg kommer til å dele med dere senere :)


 The outfit!

Det antrekket  dere ser på bildet synes jeg er fin og komfortabel å bruke når og hvor som helst, jeg bruker det antrekket ganske ofte fordi så mye elsker jeg den, haha. Håper dere likte den og gjerne skriv hva du synes, men har dere noe spørsmål til antrekket eller noe annet så bare spør i vei? :) 


 #FASHION #MOTE #REISE #TRAVEL #FILIPPINENE #BIKBOK #PHILIPPINES #NORWAY #NORGE #KLÆR #BERGEN #OUTFIT #JAKKE #SKO #GENSER #BUKSE #INSTAGRAM #BLOGG #PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #BILDE #BILDER #SVARTOGHVITT #BLACKANDWHITE #BLACKOUTFIT #BLACK #KLOKKE


 - Daniel 

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer

22.11.2015 kl.16:41

Sykt fint antrekk!

22.11.2015 kl.16:42

Du har fin stil 😍😍

22.11.2015 kl.16:43

Du er heldig :)

22.11.2015 kl.19:24

Fine bilder ☺️☺️

Daniel

22.11.2015 kl.19:42

Tusen takk <3 <3
Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits