Laptop is back!

 

Hei lesere,

Endelig har jeg fått pc'en min tilbake. Som dere sikkert har merket så har jeg ikke blogget på en stund men det er på grunn av at jeg måtte få sjekke det hullet man setter inn øreproppere og høytalerer.. Når jeg setter inn øreproppere eller høytalerer så funker bare den ene delen men ikke den andre, så derfor måtte jeg gå uten pc i noen uker for å få sjekke.

Men vet dere hva? når jeg har fikk pc'en min tilbake etter noen lange uker så har jeg fått den ureparert! kafeiler liksom?? ok, de sa at jeg kjøpte den på mindre pris enn det egt koster å fikse så derfor fikk ikke de fikse pc'en på grunn av at jeg betalte pc'en i mindre pris enn det, det koster for å fikse.. Jeg skjønner det godt. Men liksom uansett om jeg har kjøpt den i mindre pris eller ikke så betyr ikke det at noe trenges å forandres..?? Jeg har jo kjøpt pc'en fra deres butikk og viss noe skjer med den så må jo jeg få rett til å få fikse pc'en uansett om jeg har betalt lite eller ikke.. HERREGUD JEG FIKK LITT SJOKK DER NÅR JEG FIKK HØRE DET FRA HAN MANNEN SOM  GA MEG PC'EN OG GA MEG GRUNNEN PÅ HVORFOR JEG DE IKKE KUNNE FÅ FIKSE PC'EN MIN! ok ok... Men jeg trenger ikke å bekymre meg så mye for at når meg og familien skal ta oss en ferie ned til Filippinene i Desember så kan jeg bare få fikse alt det ødelagte til det nye!! det er en av grunnene jeg elsker å reise ned dit for når noe har ødelagt seg eller knust seg så kan jeg bare få fikse det der nede i Filippinene, men selvfølgelig så er det også familien der nede som jeg ikke har greid å levd uten som jeg er kjempe takknemlig for og veldig glad i, omg kan ikke vente! la tiden gå fort, hehe.

Ja så nå fikk dere isåfall høre min " vakkre " historie om hvorfor jeg ikke har brukt pc'en i noen uker. Skal poste noen bilder innpå bloggen så STAY TUNED!

- Daniel

 

 

 

 

2 kommentarer

mammakambe

17.07.2015 kl.15:20

Så bra du har fått pcen din tilbake!

Ha en fin dag:)

Håper du vil lese bloggen min

Daniel

17.07.2015 kl.15:28

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits