03, 05, 2015 <3

Hei folkens,

 

Haha, ok nå skal jeg skrive på dette innlegget om dagen min på Søndag.

Ok jeg hadde jo planlagt å skrive et innlegg om det som skjedde på Lørdag på Søndag som var. ( I know blir litt for komplisert no, haha sorry da.. )

Men istedenfor så fikk ikke jeg tid på grunn av at jeg gikk bort til bestemor sitt hus og ryddet hele huset hennes på egen hånd, ( Ja dere leste det. HELE HUSET FAKTISK! )

Hehe, bortsett fra kjøkkenet. Fikk ikke tid til alt på kjøkkenet men fikk ryddet litt da, bedre enn ingenting.. :D

Dere som lurer på hvorfor i alle dager orker du å rydde et hus istedenfor å ha det gøy? Og hvorfor gidder du? 

Haha, jo svaret er, på grunn av at bestemoren min er i Filippinene så når hun kommer hjem igjen her i Norge fra Filippinene på ikke så lenge så vil jeg ikke at bestemor skal komme hjem til huset sitt med rot og skrot, haha. Det vil nok ikke heller dere viss dere er på ferie også kommer dere hjem med et rotete hus, haha! <3 og det verste er å rydde alt opp helt til du blir fornøyd med huset. Men dere skjønner jeg gjorde jo det frivillig og vil at ingen skal klage og vil at alle skal være glade, hehe <33 

Men før jeg skulle til bestemor så var jeg med lillesøsteren min Angelica og en venn av hun på en sånn hoppeslott ikke så langt unna der jeg bor, haha.

Og jeg synes at det var sykt aswome og veldig morsomt, haha. Men det som var morsomt det var jo at når Angelica var på vei opp den trappen på hoppeslottet så falt hun hele veien ned igjen, haha! men hun synes selv at det var morsomt. Hvorfor ikke le da? HAHA! Har ledd uansett om Angelica ikke synes det var morsomt. :D Men er veldig glad i hun! Og glad for at jeg er hennes storebror <33 Og det som var så kult det var at hoppeslottet var sykt stort, haha <33 

Men skal snart til skolen, så jeg ønsker alle dere en fin dag videre! og vi ses sikkert senere, haha <33 

Shitt! Vi har engelsk TENTAMEN idag! NEEEII!

Ønsk meg lykke til! <33

" endelig fikk jeg hele innlegget til å virke!! "

- Daniel

#søndag #hoppeslott #rydde #hus #gøy #morsomt #sol #ryddedag #barn #tentamen 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits