Innlegg Problem

Hei peepz,


Serr? dette her er kjempe rart. Ok idag morges så skulle jeg skulle skrive et innlegg, også når jeg akkurat ble ferdig med alt men skulle bare sette inn litt bilder så forsvant hele innlegget!? Hvorfor? og det var liksom et nytt innlegg før skolen og ikke minst, det var et innlegg om det som skjedde igår, haha! OMG!

Til dere bloggere der ute og dere lesere. Har ikke dette skjedd med dere? Liksom når dere skriver så forsvinner alt sammen? Og det verste er å starte alt på nytt igjen? 

" Gjerne legg igjen en kommentar :) <33 "

Men uansett. Før jeg legger meg så skal jeg prøve å lage det innlegget igjen om dagen min igår som forsvant når jeg skulle lage det innlegget idag morges før skole HAHA! 

" Så stay tuned ! :D "

I sted så gjorde jeg alle leksene mine. ( Ja dere leste det alle faktisk! hele denne uken. Deilig å bli ferdig så slipper du å stresse. Jeg følte meg litt smart, HAHA! 

Men uansett viss jeg ikke får tid til å blogge igjen idag så ønsker jeg alle dere en fin dag videre så blogger jeg sikkert det innlegget imorgen :) <33

- Daniel

 

Hvordan jeg reagerte, haha! Jeg ble så sykt forbanna på grunn av at alt ble borte og jeg måtte starte alt på nytt igjen.. HAHA.. <33


 

#skole #stress #innlegg #innleggproblem #problem #vekk #borte 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits