True Friendship?

Hei lesere,

 

Det er mange som har venner som ikke er ekte venner. Prøv å unngå de personene som er sånn! Du vil føle deg mer lei deg.

Viss du f.eks har en venn som er sånn som later som er din bestevenn men på innsiden av den personen så er h*n en mega BITCH. Prøv å ikke få så mye kontakt med den personen. Viss du forsatt er med den personen som er en sånn BITCH. Du vil forsatt føle deg lei deg og helt tomt inni deg.. Så du som leser denne innleget her nå. Se deg rundt og se på dine venners øye viss de er en ekte venn.

Det er mange unge jenter og gutter som har sånne venner men de ikke vet det selv. Og jeg synes også at det er helt teit og være en sånn person som bare bruker en person som en type tjener.

Den personen som blir brukt som en typer tjener, tror liksom at den personen h'n er med er h'ns aller bestevenn og gir penger og andre dyre ting f.eks. Og jeg synes at sånne personer er helt teite!! Jeg synes veldig synn på de personene som har det sånn akkurat nå. Og at de ikke vet hva slags venner de har.

Jeg har mange gode venner. Og jeg vet når de ikke er ekte eller er ekte. Og når de ikke er en ekte venn så bare er ikke jeg med den personen lengre. Jeg går liksom fra den personen. Men viss den personen prøver å bli venn med meg igjen, så bare lar jeg den personen bli min venn. Men jeg gir ikke ting til den personen og jeg prøver liksom å være den som er sjefen for at det er liksom du som har hatt det vondt fra den personen.. 

Og det er noen fake venner som også er en person som ditcher deg etter at du har vært med h*n veldig lenge og har blitt godt kjent med hverandre.

Personen går til en annen og er med den istedenfor.. Men blir det et godt vennskap der? Vedder på at vennskapet ikke kommer til å vare så lenge.

Alle vil ha en bra barndom og brae venner. <33

 

Haha, jeg vet at det sikkert var vanskelig å forstå hva jeg mente med alt dette her.

Men skriver bare det jeg har i hjerte. Og jeg ønsker alle en fin dag videre <3

 

#truefriends #truefriend #truefriendship 

- Daniel 

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits