Social Media

Hei god Fredag lesere,

Sorry for at jeg ikke har blogget. Men jeg er bare veldig opptatt av andre ting. Men skal prøve å blogge oftere folkens! <3 

Tenkte å skrive om hva mine #favoritt #sosiale #medier #apper 

1) - #Instagram :

Dette er en av mine favoritt apper. Jeg er innpå denne appen sånn hele tiden, hehe. Men dere som ikke vet hva de er så er det en #app der du kan poste bilde av alt mulig og det du liker. Og du kan se hva dine venner har lagt ut og kommentere hva du synes til vennene dine. Det er en kjempe koselig app og det er der jeg for mye inspo ifra også. :)

Gjerne følg meg: @danvadav 


 

2) - #Snapchat :

Denne appen her bruker jeg veldig ofte. Og det er en app der du kan sende #selfie bilder til dine venner og de kan sende tilbake, også kan du legge ut ting alle kan se på din Snapchat bruker som vi kaller ( My story.. ) viss du legger noe ut der så er det bare de vennene du har på listen din på Snap som kan se den/de bildene du har lagt ut på  My storyen din også kan du endre viss om alle kan se eller bare vennene dine..  :)


 

3) - #Twitter :

Dette er en app der jeg kan se hva folk og kjendiser legger ut om ting. Det er en type nyhets app der du kan se hva de har lagt ut om, for eksempel viss de poster ut at de baker pizza for eksempel eller at de lager en ny video.. Veldig koselig og morsom app. Du kan også poste noe ut selv :) 


 

4) - #Facebook :

Dette er en app der jeg for mye kontakt med familien å venner og viss jeg må få kontakt med noen så kan jeg bare snakke med der. Og der kan du legge ut bilder og skrive noe folk kan se også kan du søke på folk og like deres innlegger. Veldig smart app. :)

 

 

Social Media:

Instagram - danvadav

Facebook - Daniel Valderrama David

Twitter -  danvadav

Snapchat - danvadav

 

 

 

Håper dere likte innlegget. Og ha en fin dag videre! <3 :)

 

- Daniel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits