Rest In Heaven.

Hei lesere,

Å ha det lei seg og vondt er ikke så enkelt å leve med. Det er veldig vondt og ubehagelig å ha det i seg. Men det går alltid bra til slutt.

Det verste jeg har opplevd var i 2009 når min mor døde.. Jeg var bare 8 år.

( Viss du mister en person som betyr veldig mye for deg så er jo det ikke så rart å ha det veldig vondt og veldig lei seg )

Jeg husker veldig godt når hun var på sykehuset og bare lå der i en hvit seng med fine roser og blomster ved siden av henne så ble jeg så lei meg og vondt inni meg at jeg nesten ikke greide å snakke men bare lei meg og vondt og gråt. Jeg gråt å gråt og jeg tenkte på henne dag og natt hele tiden.

Når det var siste gangen jeg så henne face to face så forandret alt i livet mitt..

Jeg husker i 5.klasse når læreren min snakket om hvordan det er å miste en person som er en del av ditt hjerte. Så når hun snakket til meg og snakket om hvordan det var å miste min mor så var det ikke så lett å ikke gråte. Jeg begynte å gråte i klasserommet rundt elevene og tørket tårene mine vekk når det ringte ut...

Men jeg savner henne veldig godt. Jeg savner henne på grunn av at hun var min mor og vi hadde mange gode minner sammen som jeg alltid kommer til å huske.

( Alt det her er faktisk veldig personlig og ikke noe å snakke om. Men jeg bestemte selv å fortelle videre hvordan jeg hadde det å miste en person jeg elsket ) 

#savn #memories #mor #restinpeace #love #restinheaven 

- Daniel

 


 

2 kommentarer

Mariell

29.01.2015 kl.21:04

Åååå, Daniel! Jeg vet at moren din hadde vert kjempe stolt av deg om hun hadde levd idag! <3 Du er den sterkeste jeg kjenner og det er helt utrolig hvor langt du har kommet i livet ditt <3 Stå på videre sånn som du har gjort hele tiden!! <3 Jeg vil alltid være der for deg viss du vil snakke <3 Lovee u D <3

Daniel

29.01.2015 kl.21:51

Aw, tusen takk. Love you too <3

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits