Room tour.

Hei god kveld lesere,

No har jeg ryddet litt på rommet mitt så jeg tenkte å vise dere rommet mitt, møbler og produkter. Og jeg slettet den andre med et uhell og jeg var nesten ferdig med den  og jobbet med den i ca 1 time. OMG, er litt sur fordi at jeg må begynne alt på nytt igjen på den samme innlegget igjen om Room Tour.. :(

 

- #Vinduet :

Så her er vinduet mitt som var åpen i sted på grunn av at jeg ville ha rommet mitt med litt luft. Og som dere ser så har jeg en blå gardin som henger og jeg synes den er veldig fin og koselig å ha på rommet. Jaa i know det regner ute..  Men det er litt koselig..


 

- #Gulvet :

Her er gulvet mitt og det er lyse brunt trægulv. Og på gulvet så har jeg en teppe som jeg synes er veldig deilig å stå på om morningen og etter dusjen.. Folkens chill det er ikke ekte skinn teppe, haha..

 

 

- #Klesskapet :

Så nå har vi kommet til klesskapet mitt. Og der har jeg: genserer, bukser, bandaner, luer, t-skjorter og litt produkter og ting.

 


- #Bordet og #Speil :

Her er det lille bordet mitt jeg har på rommet og det er den eneste bordet jeg har på rommet mitt. Og der har jeg fjes produkter, solbriller og pengene mine. Og opppenfor bordet så har jeg et speil som henger på veggen og der ser jeg meg selv og fikser meg. Haha, og rundt speilet så henger det et øreplugger fordi at jeg gjør den klar viss jeg skal høre på musikk eller gå en plass også tar jeg de med hele tiden, hehe.. Jeg er en person som aldri går fra dem.. Såå nedenfor speilet så er det en lapp som henger på veggen og det er en lapp der det står skoleukene mine.

 

 

- #Bamse :

Haha, ok det ser sikkert litt rart ut. Men jeg har faktisk en bamse som jeg har hatt siden 6 klasse eller 5 klasse husker ikke haha.. Men den har jeg i sengen hele tiden. Og når jeg sover så har jeg den ved siden av meg hele tiden. Og han heter Teddy viss dere lurer.. Ahaha!! 

 

 

- #Sengen og #Veggen :

Og her er det siste som jeg har på rommet mitt og det er sengen og de blåe lysene mine som henger på veggen. Sengen min er veldig stor og det er der jeg sitter og blogger som vanlig og av og til oppe da.. Som dere ser så har jeg Teddy og Pc'en min. Også har jeg de blåe lysene mine som henger på veggen, og jeg synes de er veldig koselig å ha på rommet mitt. 

 

#rom #soverom #møbler #produkter #blogg #roomtour 

 

Jeg håper at dere likte innlegget mitt, gjerne kommenter hva dere synes? 

Og håper dere får en fin kveld videre lesere :) <3

- Daniel
 
8 kommentarer

17.01.2015 kl.20:31

Ååå det var dødsfint! Hahahaha elsker det!

17.01.2015 kl.20:33

Fint! kas kamera bruker du?

Daniel

17.01.2015 kl.20:34

Aww, tuusen takk <3

Daniel

17.01.2015 kl.20:35

Jeg brukte mobilen og en Nikon Camera :) <3

Megggggggggg

18.01.2015 kl.14:38

Neimen så vakkar rom!!!! Eg er ELSKER det! HAHAHAHAHA kor kjøpte du tingene?!!!

Daniel

18.01.2015 kl.16:45

Ahaha, takk. Forskjellige plasser :)

Anonym❤️

18.01.2015 kl.17:29

Syns det var kjempe fint :* merket at det sto noen ansiktsprodukter på bordet... Hva pleier du å bruke? Har nemlig veldig uren hud. Og kunne trengt noen tips...

Daniel

19.01.2015 kl.12:03

Aww, tusen takk :) Ja jeg kan sikkert gjøre et innlegg om fjes produkt og sånne ting når jeg blir frisk igjen, hehe :)

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits