Nyttårsballet 2015.

Hei god kveld lesere,

No skal jeg fortelle dere noe som var en av den beste kvelden min i dette nye året nemlig Nyttårsballet 2015.

Ok, Nyttårsballet var igår 15 Januar 2015.

Men uansett når jeg kom hjem tok jeg: En dusj, Spiste litt middag. ( Ja, jeg spiste bare litt fordi at jeg ikke ville bli kjempe full i magen å spy opp så fort så mulig.. ) også gjorde klart klærne og gjorde meg klar til å gå.

Når jeg var ferdig så gjekk jeg bort til en venn av meg fordi at jeg skulle sitte på med de til ballet. Og når vi var framme så var det syykt mange vakter som spredde seg i området i Oseana ( Oseana var der vi hadde Ballet ) og når vi gjekk inn i inngangen så var det ca 3 - 4 sikkerhets vakter som  måtte sjekke oss på grunn av at det ikke var lov med å ta med seg alcohol og andre ting. Jeg hadde bare med meg penger og mobilen.. ( I know okayy.. Who cares Daniel..? )

Så, når vi kom inn så var det syykt mange folk der overalt.

Når meg og vennene mine skulle inn på det rommet der vi hadde det gøyt, så var det syykt kult med lysene å det var helt mørkt der inne og det var syykt gøyt der inne også. Men det som var litt morsomt og vanlig det var at når noen ikke greide å finne vennene sine igjen på ballet så var det liksom umulig å finne de tilbake, haha. Du måtte enten lete over alt eller spørre noen om de har sett de du leter etter, haha jeg ble spurt av veldig mange om jeg hadde sett den personen h'n leter etter. Men dere tenker sikkert, ( Hva med ringing? ) Haha det var syykt høyt musikk der, også var det umulig å høre om noen ringte eller ikke på mobilen.. Sååå, det meg og vennene mine gjorde det var at vi såg veldig veldig nøye med på hverandre hele kvelden å vi køddet oss og hadde det syykt gøyt resten av kvelden med musikk og party.. Å meg og vennene mine tok sånne bilder og det kostet sånn 100 for 1 person. ( I know det var litt dyrt.. ) 

 

#nyttårsballet2015 #nyttårsballet #skole #kveld #party #fest #dans #morsomt #2015

 

Jeg håper dere likte Nyttårsballet innlegget mitt :) <3

- Daniel

 

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

16.01.2015 kl.22:30

Så koselig da

Daniel

16.01.2015 kl.23:19

Takk :)

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits