Respekt løs.

Hei mine lesere,

Idag så var jeg på skolen som vanlig, og hadde 1 time Engelsk og 2 Gym, haha.. Jeg følte meg veldig trøtt 4 og 5 time.. 

Men uansett når jeg var ferdig på skolen så gjekk jeg hjem så var det 3 gutter som gjekk bort til meg og sa:

- Hei du!? Fine bukser.. :P

- Ha ha, fint stil. :P

- Hvorfor bretter du den som Gay brettet bukse? :P

- Han har blitt kjent med alle jentene... :P

Også bare forsettet de å snakke om meg...

( Viss du lurer så hadde jeg buksen min litt brettet. Og fordi at jeg synes det er veldig komfortabel med de jeg går i. Og jeg bestemmer. Ikke noen andre. )

Men som sagt mine lesere så skal jeg ikke bry meg om hva de andre synes jeg går i. Jeg skal være meg selv og gå med de jeg vil er komfortabelt.

Dere lesere skjønner hva de driver med sant? Og  hvordan de snakker til meg? Tilfelle noen ikke vet hva de mener så plager de meg, til dere som ikke vet det.

Men uansett. Jeg sa ikke noe til de og jeg brydde meg ikke. Og de bare forsettet og le av meg og snakket om meg.

Når jeg kom hjem tenkte jeg forsatt på det de sa om meg, og jeg sa til meg selv: ( Daniel. Who cares, just know somebody loves you.. )

Jeg vet selv at viss moren min forsatt var her så har hun forsatt elsket meg på hvordan jeg var, hvem jeg er og hva jeg går i. Og jeg husker forsatt at før hun gjekk fra oss så sa hun at hun alltid kommer til å elske meg hva som skjer med meg og hva som kommer til å bli med meg.

Haha, fikk litt tårer når jeg måtte skrive litt om moren min. Egentlig så var det veldig #personlig men jeg kunne jo bare dele den videre. Og husk at noen elsker deg og at de betyr veldig mye for deg. Men Selvfølgelig er jo ikke det rart å få litt tårer når du snakker om noen du forsatt elsker og er en del av ditt liv.

Haha, men uansett no skal jeg gå å gjøre meg klar til Nyttårs ballet. Idag har vi nyttårs ball. Men jeg kommer kansje til å blogge igjen eller imorgen lesere :) <3

Håper dere likte innlegget mitt og ha en super duper fin dag videre. :) <3

- Daniel 

#personlig #2015 #nyttårsball #nyttårsball2015 #love #minner #respekt #respektløs

       

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits