Mot til å si Nei.

Hei god morgen lesere,

Idag så sto jeg opp sto opp KL 6:00, bare for å skrive et innlegg til dere lesere om å Mot til å si Nei.

Men uansett no skal jeg skrive om #Mot til å si Nei, haha jeg er ikke noe mot ekspert men jeg har isåfall lært noe viktig av det. 

- Du har mot til å si Nei til det du ikke vil. Si nei viss de tvinger deg til det du ikke liker. Også sier du Ja til det du liker. Ikke gi opp for det du liker av andre.

- Mange i verden blir tvunget til å røyke så ung av deres venner og slektninger. ( DET ER HELT SANT! ) Det kan føre til døden for de som blir tvunget.

- Viss du blir med på en fest for eksempel. Også blir du tvunget til å drikke øl men du ikke vil. Så har du mot til å si Nei..  Du gjør det beste for deg. 

- Viss du kommer til skolen så tvinger alle elevene dine og læreren din i klassen at du mååå lese for alle.. Så har du mot til å si Nei at du ikke vil. Ca 5% av elever i verden blir tvunget til å lese av læreren og elevene, men h'n ikke vil lese. Men husk å ikke gi opp for Mot til å si Nei.

- Her i verden så er det ca 10% av barn som er tjener for de store for eksempel på skolen og andre plasser. H'n blir tvunget til å gjøre det h'n ikke vil av den personen som tvinger. For eksempel: Gi penger vær dag, spandere, tjenester og det de vil at h'n skal gjøre. Så da har h'n rett til å si Nei eller gå til en voksen og si at han gjør sånn mot h'n. også for de det avslutt på deres sak. Men det er mange barn i verden som forsatt har den delen i livet deres.

- Mange unge og store blir spurt om å ha sex for penger. Og det er ca 50% i verden som gjør det for pengene forsatt. Men dere tenker sikkert de kan jo bare finne seg et jobb å jobbe så får de penger istedenfor å ha sex. Men det er ikke lett å finne seg et jobb lesere. Skolejobb der jobber vi frivillig, men de som jobber på sånn skolejobb for dessverre ikke penger av det. De jobber frivillig som sagt.

- Lev evig lykkelig til det slutter. <3

Jeg håper dere forsto det jeg skrev om, haha. 

Og jeg ønsker alle en super duper fin dag . Og tuuusen takk igjen for at jeg kom på 1 plassen igjen, haha. Dere er lesere engler. :) <3

#1plass #mot #nei #mottilåsinei #tusentakk #lesere 

- Daniel


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits