Nyttårsforsettene mine.

Hei god kevld lesere,

En av dere lurte på om jeg kunne skrive litt om Nyttårsforsettene mine, Selfølgelig kan jeg det. 

- #Snill :

Det første jeg har tenkt å oppnå dette nye året er å være snill med folk jeg ikke kjenner og OFC de jeg kjenner. Men bare viss de er snill tilbake. Viss de ikke liker meg så får de bare ikke like meg. :)

-  #Yourself :

Dette nye året har jeg tenkt til å være meg selv og hvordan jeg er. Jeg har alltid lyst til å gå sånn som jeg vil men jeg får mye tilbakemeldinger om hvordan jeg går i og hvem jeg er med og mye negative ting fra andre. Men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke lengre om det andre sier. Jeg skal være meg selv og gå med det jeg synes er #komfortabel og kult. Og selfølgelig.. Jeg skal være med de jeg vil. <3

- #Savemoney :

I dette nye året så har jeg tenkt til å spare mye penger til det jeg vil ha f.eks klær og en bytur. Men jeg tror 100% at det ikke kommer til å holde så lenge as! Haha.. Jeg er en person som bruker veldig mye #penger og bruker de fort opp. Men jeg kan jo prøve da. :)

- #Hjelpsom :

Jeg skal gjøre mitt beste for å være veldig hjelpsom til f.eks familien og venner og folk jeg ikke kjenner. Viss folk trenger hjelp med å bære så hjelper jeg de med å bære. Haha, jeg husket på Mandag så hadde vi siste time med Kunst & Håndverk, også når alle gjekk så var gulvet helt rotete. Og jeg var helt alene med læreren.. Så jeg tok kosten og hjalp hun til alt ble ryddig. Jeg hjulpet hun frivillig. Men så følte meg snill etter det. Haha :)

- #Blogge :

Ofc, i dette nye året så skal jeg prøve å blogge så mye jeg kan for alle dere lesere. Og skrive så mye forskjellige innlegger jeg kan :)

 

Jeg håper du likte innlegget og bildene. :) <3

#nyttår #nyttårsforsettene #2015 

- Daniel


                                                                                                                                                         


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits