Sosiale Medier

Hei god morgen lesere,

Jeg sto opp nettopp. ( Sto opp 6:00 ) No blogger jeg også skal jeg spise frokost å gjøre meg klar til en ny skoledag..

Tenkte å skrive om hva mine #favoritt #sosiale #medier #apper 

- #Instagram :

Det er en av mine #favoritt #apper. Jeg går liksom innpå den heletiden... Men dere som ikke vet hva de er så er det en #app der du kan poste bilder av  alt mulig. Og du kan se hva dine venner har lagt ut og kommentere hva du synes til vennene dine. Det er en kjempe koselig app og det er der jeg for mye ider ifra. :)

Gjerne følg meg: @danvadav 


 

- #Snapchat :

Denne appen her bruker jeg veldig mye. Og det er en app der du kan sende #selfie/bilder til dine venner og de kan sende tilbake, også kan du legge ut ting alle kan se på din Snapchat bruker som vi kaller ( My story.. ) viss du legger noe ut der så er det bare de vennene du har på listen din på Snap som kan se den/de bildene du har lagt ut på  My storyen din..  :)


 

- #Twitter :

Dette er en app der jeg kan se hva folk og kjendiser legger ut om ting. Det er en type nyhets app der du kan se hva de har lagt ut om, for eksempel viss de poster ut at de baker pizza for eksempel eller at de lager en ny video.. Veldig koselig og morsom app. :) 


 

- #Facebook :

Dette er en app der jeg for mye kontakt med familien å venner og viss jeg må få kontakt med noen så kan jeg bare snakke med der. Og der kan du legge ut bilder og skrive noe folk kan se også kan du søke på folk og like deres innlegger. Veldig smart app. :)

 

Jeg håper dere likte den, og jeg ønsker alle en fin Tirsdag videre :) <3

- Daniel 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daniel

Daniel

14, Bergen

Hei, jeg heter Daniel og er 14 år fra Bergen, jeg styrer bloggen www.danvadav.blogg.no. Jeg blogger mest om blandt annet fashion, mote og klær. Men også så blogger jeg om det jeg har å si og det jeg har i hjerte.

Kategorier

Arkiv

hits